Geir Flatøe, Stavanger Aftenblad des 2018

Geir Flatøe, Stavanger Aftenblad des 2018

"Uanstrengt, ujålete og så vakkert @singlingming" (om "The Voice"-opptreden)

Sondre Lerche  (Twitter 4/10/13) 

"I det heile tatt held dei musikalske nummera høgt nivå. Det svingar av bandet, og Ingrid Kjosavik syng rett og slett fantastisk bra." (om "Hodet over vannet") 

Jan Zahl (Stavanger Aftenblad 12/6-2013)

"Pluss for viljen til å lage sitt eget, personlige uttrykk innen soulsjangeren. Ingrid Kjosavik fra Rogaland har valgt menyen med kresenhet. På debutalbumet «Sweet Freedom» finnes låter av folk som Bob Dylan, Paul Simon, James Taylor, Tom Waits, Eagles og U2. (…) Hun synger veldig bra, har en vakker stemme og har virkelig noe å fare med. Hun er nok fortsatt best kjent i hjemtraktene på Nord-Jæren. Men hun har absolutt potensiale til å legge landet under seg. Kanskje kommer egenprodusert materiale på neste album. Det kan i så fall bli spennende. Eventuelt i en miks med coverlåter. Jeg ser fram til det, for hun har lovet mer i åra framover."

Per Ivar Henriksbø (Gudbrandsdølen 14/1-2011) 

ingridbilde 8.jpg

"Rogalendingen Ingrid Kjosavik har lenge sunget i ulike sammenhenger, og nå er albumdebuten klar med vaskekte soulmusikk. Låtene hentes fra øverste hylle, fra folk som Dylan, James Taylor, Paul Simon, Eagles, U2 og Tom Waits, og hun skaper dem lett og naturlig om til fresk soul i god, gammel stil. Det låter ikke originalt, men hovedsaken er at hun synger med teft og feeling." (…)

Geir Hovensjø (Østlendingen 3/1-2011)

"Her er en svært rutinert og dyktig soulstemme, som har medvirket på en rekke produksjoner. Ingrid Kjosavik synger alt fra Tom Waits til Bob Dylan, Paul Simon og James Taylor. Men de er ikke så lette å kjenne igjen. Kjosavik og bandet gjør sangene til sine egne, mye tilrettelagt fra Karl-Dag Kjosaviks hånd, men det låter også som om musikerne har hatt det gøy i studio. Vi hører funky og veldig behagelig soul, med mange musikalske høydepunkter. Plata er stemningsfull med hammondorgel, strykere og blåsere i tillegg til en distinkt bass. Et lite gospelkor kompletterer lydbildet. Innspillingen låter såpass tett at man ikke tenker over at den er gjort analogt i studio. Kjosavik er uten tvil et talent. Sangeren fra Stavanger har utstråling gjennom høyttalerne." (…)

Kaja Knatten (Romerikes Blad 28/12-2010)

 "Men den som imponerer aller mest er sopranen Ingrid Kjosavik i rollen som sekundanten Florence Vassy. Ikke bare har hun en aldeles nydelig stemme og sangteknikk -sceneutstrålingen er formidabel. Denne jenta kan

oppnå hva hun vil og musikalrollene bør stå i kø! "

Elisabeth Bie (Stavanger Aftenblad 24/4-2009)