ingridbilde 3.jpg

Ingrid Kjosavik jobber som sanger. Hun har de siste 15 årene, spilt mye rundt om i distriktet i mange forskjellige sammenhenger og på veldig ulike arenaer; alt fra kirkekonserter til små og store scener til prosjektbaserte events.

Hun har ved flere anledninger portrettert Eva Cassidy og gjør turnéer for Rikskonsertene og Den kulturelle skolesekken (2011-2016) med en forestilling med ord og toner fra Eva Cassidys liv; "Songbird". En artist hvis musikalske uttrykk passer godt til hennes eget.  Ingrid var også med på forestillingen ”Tribute to Motown” i Sandnes Kulturhus sammen med Glenn Lyse og Anh Vu høsten 2009 og våren 2010. Utdrag fra denne er fremdeles å se på ulike eventscener.

Hun er en allsidig sanger, men trives best innenfor soul/gospel, vise- og jazzsjangre.

Ingrid har medvirket på flere titalls cd-innspillinger som solist og korist, bl.a Ragnar Bjerkreims ”Blått sug” og ”Faithful” med Stavanger Gospel Company. I november 2010 kom debutalbumet "Sweet Freedom" og hun er igang med materiale til nytt album, denne gangen blir det gospel.

Ingrid er svært opptatt av formidling og har alltid glimt i øyet og god kontakt med publikum. Hun trives godt på alle typer scener og har de siste årene også vært å se både på musikal og revyscenen, bl.a "Hodet over vannet" i Sandnes sommeren 2013. Høsten 2013 var hun også på tv-skjermen som deltaker på "The Voice -Norges beste stemme" på Tv2. 

Høsten 2015 var hun med på "The Amazing Grace Concert Tour" i Sør Afrika sammen med tre andre gospelartister fra andre deler av verden, bla Cinque Cullar fra Chicago. Her holdt de flere konserter i Johannesburg og Cape Town.

Hun hadde også gleden av å være solist for  Stavanger Symfoniorkester på deres årlige filmkonsert i november 2015.