ingridbilde 3.jpg

Ingrid Kjosavik er en profesjonell sanger fra Stavanger.

Hun har ved flere anledninger portrettert Eva Cassidy og gjør turnéer for Rikskonsertene og Den kulturelle skolesekken (2011-2016) med en forestilling med ord og toner fra Eva Cassidys liv; "Songbird". En artist hvis musikalske uttrykk passer godt til hennes eget.  Ingrid var også med på forestillingen ”Tribute to Motown” i Sandnes Kulturhus høsten 2009 og våren 2010. Hun var med på "Hodet over vannet" i Sandnes sommeren 2013. Høsten 2013 var hun også på tv-skjermen som deltaker på "The Voice -Norges beste stemme" på Tv2. 

Høsten 2015 var hun med på "The Amazing Grace Concert Tour" i Sør Afrika sammen med tre andre gospelartister fra andre deler av verden, bla Cinque Cullar fra Chicago. Her holdt de flere konserter i Johannesburg og Cape Town.

Hun hadde også gleden av å være solist for  Stavanger Symfoniorkester på deres årlige filmkonsert i 2015.

Ingrid er svært opptatt av formidling og har alltid glimt i øyet og god kontakt med publikum.

Hun er en allsidig sanger, men trives best innenfor soul/gospel, vise- og jazzsjangre.

Debutalbumet "Sweet Freedom" kom ut i 2011, i nov-18 singelen “Ein aen jul”, og i des-18 “Silent night”. Ingrid jobber for tiden med et gospelalbum og den første singelen, “I say yes”, kom ut 7.juni 2019.

Ingrid har medvirket på flere titalls cd-innspillinger som solist og korist, bl.a Ragnar Bjerkreims ”Blått sug”, “It’s Amazing” og ”Faithful” med Stavanger Gospel Company.